Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:
kliknij podaj dane opłać online
Sprawdź, jak to zrobić - Film
Zamieszczenia : | 26-08-2019 08:03:00 |
Składania : | 03-09-2019 10:00:00 |
Otwarcia : | - |
Tryb: | |
Rodzaj: | - |
I. Opis przedmiotu zamówienia: artykułyżywnościowe:Pakiet III warzywa iziemniaki CPV 15.30.00.00-1Dostawa warzyw i ziemniaków odbywaćsię będzie raz w tygodniu .Towar musi być dostarczony następnego dnia odzłożenia zamówienia do godziny 8.30Wybrana zostanie ofertanajkorzystniejsza. Towar, o którym mowa powinien odpowiadać obowiązującym normom technicznym, smakowym isanitarnym.1. Dowóz artykułów żywnościowychodbywać się będzie transportem wykonawcy, na jego koszt i ryzyko do siedziby (magazynu) Zamawiającego.2. Wskazane wzałącznikach do formularza ofertowegoilości oraz asortyment poszczególnych artykułów są szacunkowe i mogą uleczmianie w razie zaistnienia takiej potrzeby ze strony Zamawiającego. Wykonawcy, zktórym Zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie orealizację dostawy w wielkościach podanych w załącznikach do Formularza ofertowego.3. Wartośćzamówienia należy ustalić podając ceny jednostkowe na każdy asortymentwyszczególniony w zadaniu oraz cenę ryczałtową na całe zadanie. Cena podana wofercie powinna zawierać wszystkie koszty związane z realizacją zamówieniałącznie z podatkiem od towarów i usług VAT . Podana cena jest obowiązująca w całym okresie trwania umowy. Cena powinnabyć podana cyfrowo i słownie zgodnie z załączonym formularzem ofertowym cena wykonanianetto zł (słownie: ...... zł.) + podatek VAT ( ....%) zł. = cena brutto zł(słownie: ...... zł.).II. Opiswarunków udziału w postępowaniu Wpostępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy:1. Posiadają uprawnienia dowykonywania określonej działalności lub czynności, jeśli ustawy nakładająobowiązek posiadania takich uprawnień. 2. Posiadają niezbędną wiedzę idoświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia.3. Znajdują się w sytuacjiekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia.4. Akceptują warunki zawarte wniniejszej specyfikacji.5. Nażądanie Zamawiającego Wykonawca zobowiązany jest przedłożyć certyfikatwdrożenia systemu bezpieczeństważywności pochodzenia zwierzęcego HACCP (dotyczy tylko tych oferentów, którzy składają ofertę na dostawę mięsa,drobiu i wyrobów wędliniarskich).
Komunikaty