Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: DAG.260.40.2024 Zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych: sypkich, przypraw, przetworzonych i oleju roślinnego

Termin:
Zamieszczenia : 03-07-2024 13:47:00
Składania : 10-07-2024 10:00:00
Otwarcia : 10-07-2024 10:05:00
Tryb: Szacowanie wartości zamówienia
Rodzaj: Dostawy

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo,  

informujemy, że poniższe postępowanie ma charakter szacowania wartości zamówienia.  

Dlaczego warto odpowiedzieć na szacowanie wartości zamówienia?

Informujemy, iż niniejsze postępowanie nie stanowi zaproszenia do składania ofert w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, nie zobowiązuje Zamawiającego do zawarcia umowy, czy też udzielenia zamówienia i nie stanowi części procedury udzielania zamówienia publicznego realizowanego na podstawie ustawy Prawo zamówień publicznych. 

Jednocześnie Zamawiający zastrzega, że odpowiedź na niniejsze postępowanie o charakterze szacowania ceny może skutkować:

  • zaproszeniem do złożenia oferty lub/i 

  • zaproszeniem do negocjacji warunków umownych lub 

  • zawarciem umowy, której przedmiot został określony w niniejszym postępowaniu. 

W przypadku pytań:

  • technicznych lub merytorycznych, proszę o kontakt za pośrednictwem przycisku "Wyślij wiadomość do zamawiającego"

  • związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus pod nr 22 101 02 02, czynnym od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 do 17:00.   

 

Oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy.  Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Załączniki do postępowania

Postępowanie nie posiada załączników

Komunikaty

Osoba wystawiająca postępowanie nie zamieściła dodatkowych komunikatów

Przedmiot zamówienia

Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
/ Jm
Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
Plik
1 Barszcz biały typu Knorr, Winiary. Zupa w proszku otrzymana z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych, zwierzęcych z dodatkiem naturalnych przypraw roślinnych, spożywczych, dodatków smakowo - zapachowych. Struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek lub granulki, bez grudek z widocznymi kawałkami suszonych warzyw. Barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla użytych do produkcji składników i przypraw. Opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto 0,1-0,3 kg. 3 kg - (0)
2 Bazylia sucha barwa zielona, zapach aromatyczny, silny, smak korzenny, gorzki. Opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto do 0,10 kg. 1 kg - (0)
3 Bulion grzybowy w proszku opakowanie jednostkowe od 0,10 - 1 kg. Produkt mający zastosowanie jako podstawa do przygotowania zup, sosów i przyprawa do gotowania. 8 kg - (0)
4 Budyń śmietankowy lub waniliowy bez cukru - struktura i konsystencja - sypka, proszek drobnoziarnisty bez grudek z dodatkiem barwnika naturalnego, bez sztucznych barwników. Opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto do 1 kg. PN-A-94051 1 kg - (0)
5 Chleb bezglutenowy pieczywo bezglutenowe wytworzone z zbóż nie zawierających glutenu. Hermetycznie zamknięte. Nie dopuszcza się wyrobów o miękiszu lepkim, niedopieczonym, z zakalcem, kruszącym się, zanieczyszczonym, z obecnością grudek mąki lub soli. Smak i zapach typowy dla tego rodzaju chleba, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy Opakowanie jednostkowe 0,3kg 50 kg - (0)
6 Chrupki kukurydziane produkt spożywczy otrzymany przez przetworzenie ziaren kukurydzy. Chrupki powinny być nie rozkruszone o barwie złotożółtej. Opakowanie jednostkowe - torebka foliowa hermetycznie spawana o masie netto do 0,25 kg. Opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe. 1 kg - (0)
7 Chrzan tarty struktura: przetarta masa z zawartością drobnych fragmentów korzeni chrzanu, smak i zapach - charakterystyczny dla chrzanu, lekko piekący, kwaśnosłodki, zawartość soli kuchennej nie więcej niż – 2,0%, barwa biała lub biało kremowa. Opakowanie jednostkowe - słoik szklany do 0,50 kg. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa do 12 szt. 15 kg - (0)
8 Cukier biały kryształ barwa: biała, dopuszcza się odcień lekko kremowy, wygląd: kryształy sypkie bez zlepów i grudek, bez obcego zapachu, smak: charakterystyczny dla cukru, zawartość sacharozy: nie mniej niż 99,5%, wilgotność: nie więcej niż 0,1%. Opakowanie jednostkowe - torebka papierowa 1 kg. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa od 10 - 24 kg. PN-A-74850 1400 kg - (0)
9 Ciecierzyca wygląd regularny, całe ziarna, jednorodna barwa, niedopuszczalne są obce zanieczyszczenia organiczne i mineralne oraz szkodniki. Opakowanie jednostkowe - torebka hermetycznie spawana o masie netto do 1 kg. Opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe. 10 kg - (0)
10 Cukier w kostkach rafinowany. Opakowanie jednostkowe kartonik prostokątny od 0,50 - 1 kg. 1 kg - (0)
11 Cukier waniliowy połączone kryształy cukru z laskami lub ekstraktem z wanilii. Opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto do 0,05 kg. Opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe. 10 kg - (0)
12 Cynamon przyprawa kuchenna którą otrzymuje się z wysuszonej kory cynamonowca cejlońskiego. Opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto do 0,10 kg. 3 kg - (0)
13 Czosnek granulowany opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto do 0,20 kg. Opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe. PN-72/A-77603 15 kg - (0)
14 Dżem brzoskwiniowy otrzymany z brzoskwini świeżych lub mrożonych pasteryzowanych lub pulpy z dodatkiem cukru, kwasów spożywczych, syropu skrobiowego, pektyny, kwasu L-askorbinowego i innych substancji dopuszczonych do produkcji. Zawartość owoców nie mniej niż 40 % w 100g produktu. Opakowanie jednostkowe - słoik szklany do 0,50 kg. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa od 5 - 10 kg. PN-A-75101-2 60 kg - (0)
15 Dżem truskawkowy otrzymany z truskawek świeżych lub mrożonych pasteryzowanych lub pulpy z dodatkiem cukru, kwasów spożywczych, syropu skrobiowego, pektyny, kwasu L-askorbinowego i innych substancji dopuszczonych do produkcji. Zawartość owoców nie mniej niż 40 % w 100g produktu. Opakowanie jednostkowe - słoik szklany do 0,50 kg. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa od 5 - 10 kg. PN-A-75101-2 60 kg - (0)
16 Dżem z czarnej porzeczki otrzymany z owoców czarnej porzeczki, świeżych lub mrożonych pasteryzowanych lub pulpy z dodatkiem cukru, kwasów spożywczych, syropu skrobiowego, pektyny, kwasu L-askorbinowego i innych substancji dopuszczonych do produkcji. Zawartość owoców nie mniej niż 40 % w 100g produktu. Opakowanie jednostkowe - słoik szklany do 0,50 kg. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa od 5 - 10 kg. PN-A-75101-2 70 kg - (0)
17 Fasola sucha biała typu "JAŚ" wygląd regularny, eliptyczny o szerokim nerkowatym kształcie, długości 1–2 centymetrów. Opakowanie jednostkowe - torebka hermetycznie spawana o masie netto do 1 kg. Opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe. 100 kg - (0)
18 Fasola sucha czerwona wygląd regularny, eliptyczny o szerokim nerkowatym kształcie, długości 1–1,5 centymetrów. Opakowanie jednostkowe - torebka hermetycznie spawana o masie netto do 1 kg. Opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe. 15 kg - (0)
19 Galaretka owocowa o smaku brzoskwiniowym lub wiśniowym (w/g potrzeb zamawiającego) - struktura i konsystencja - sypka, proszek drobnoziarnisty bez grudek, barwa dla galaretki owocowej zbliżona do barwy owocu deklarowanego w nazwie, smak i zapach - charakterystyczny dla owocu lub deklarowanego dodatku aromatycznego. Opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto do 1 kg. PN-A-94051 10 kg - (0)
20 Galaretka owocowa o smaku truskawkowym - struktura i konsystencja - sypka, proszek drobnoziarnisty bez grudek, barwa dla galaretki owocowej zbliżona do barwy owocu deklarowanego w nazwie, smak i zapach - charakterystyczny dla owocu lub deklarowanego dodatku aromatycznego. Opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto do 1 kg. PN-A-94051 30 kg - (0)
21 Gałka muszkatołowa mielone nasiona muszkatołowca korzennego, o charakterystycznym dla tej przyprawy zapachu oraz barwie. Opakowanie do 0,01 kg 1 kg - (0)
22 Granulat sojowy opakowanie jednostkowe torebka papierowa lub foliowa szczelnie zamknięta od 0,10 kg - 1 kg. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa do 5 kg. 1 kg - (0)
23 Groch suchy łuskany pozbawiony łuski, barwy jasnożółtej, suchy, zdrowy, bez zanieczyszczeń mechanicznych i organicznych. Opakowanie jednostkowe - torebka hermetycznie spawna o masie netto do 1 kg. Opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe. 10 kg - (0)
24 Groszek konserwowy produkt otrzymany z ziaren groszku zielonego zalanych roztworem cukru i soli kuchennej, utrwalony termicznie. Opakowania jednostkowe powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Opakowania jednostkowe - puszka metalowa o pojemności do 0,50 kg. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa od 4 - 6 kg. 30 kg - (0)
25 Herbata expressowa owocowa z naturalnych suszonych składników: dzika róża, truskawka, malina. Opakowanie jednostkowe pudełko kartonowe po 20 szt. saszetek o wadze minimum 3g. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa. 2 opak. - (0)
26 Herbata expressowa owocowa z naturalnych suszonych składników: malina, kwiat hibiskusa, jabłko. Opakowanie jednostkowe pudełko kartonowe po 20 szt. saszetek o wadze minimum 3g. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa. 10 opak. - (0)
27 Herbata liściasta typu "Madras" Herbata czarna liściasta łamana, mieszanka herbat indyjskich z młodych pędów listków. Opakowanie jednostkowe kartonik tekturowy, lub torebka hermetycznie spawna o masie netto 0,10 kg. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa. 70 kg - (0)
28 Herbata w torebkach (ekspresowa) "Cejlon" lub równoważne - Produkt otrzymany przez wysuszenie liści jednogatunkowej herbaty, struktura i konsystencja - sypka, granulat bez grudek, barwa charakterystyczna - czarna, smak i zapach - charakterystyczny dla smaku herbaty naturalnej. Opakowanie jednostkowe - pudełko kartonowe po 100 szt. pojedynczych saszetek o wadze minimum 2g. PN-ISO-3720 2 opak. - (0)
29 Imbir suszony suszone dziewięciomiesięczne kłącza imbiru. Opakowanie jednostkowe- torebka szczelnie zamknięta do 0,1 kg. 1 kg - (0)
30 Kakao - typu "Holenderskie" Uzyskany przez sproszkowanie kuchu kakaowego. Struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek bez grudek, barwa - jasnobrązowa, smak i zapach - charakterystyczny dla kakao, zawartość tłuszczu w suchej masie od 10 - 12%. Opakowanie jednostkowe - torebka foliowa hermetycznie spawana o masie netto do 0,20 kg (w pudełku), opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe 1 - 2 kg. PN-A-88103 16 kg - (0)
31 Kasza gryczana produkt spożywczy otrzymany z ziaren gryki. Struktura i konsystencja sypka, bez łusek, mączki i obcych zanieczyszczeń, barwa brązowa, zapach i smak swoisty. Niedopuszczalne są obce zanieczyszczenia organiczne i mineralne oraz szkodniki mączno-zbożowe lub ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe o masie netto 1kg. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa 10 kg -15 kg. 180 kg - (0)
32 Kasza jaglana produkt spożywczy uzyskuje się przez obłuszczenie nasion prosa. Struktura i konsystencja sypka, bez łusek, mączki i obcych zanieczyszczeń, barwa jasnożółta, zapach i smak swoisty. Niedopuszczalne są obce zanieczyszczenia organiczne i mineralne oraz szkodniki mączno-zbożowe lub ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe o masie netto do 1kg. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa 5 kg -10 kg. 60 kg - (0)
33 Kasza jęczmienna średnio łamana lub drobna - produkt spożywczy otrzymany z ziaren jęczmienia wielorzędowego (szklistego). Struktura i konsystencja sypka, bez łusek, mączki i obcych zanieczyszczeń, barwa jasnoszara z odcieniem zielonkawym lub żółtawym, zapach i smak swoisty. Niedopuszczalne są obce zanieczyszczenia organiczne i mineralne oraz szkodniki mączno-zbożowe lub ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe o masie netto 1kg. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa 10 kg -12 kg. 250 kg - (0)
34 Kasza kukurydziana (grysik) produkt spożywczy otrzymany z kukurydzy w postaci drobnego i grubego grysiku. Struktura i konsystencja - sypka, drobnoziarnista bez grudek, barwa - z odcieniem żółtawym, smak lekko gorzkawy. Niedopuszczalne są obce zanieczyszczenia organiczne i mineralne oraz szkodniki mączno-zbożowe lub ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe - masa netto do 1 kg. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa 10 kg -12 kg. 45 kg - (0)
35 Kasza manna zwykła produkt spożywczy otrzymany przez rozdrobnienie ziaren pszenicy. Struktura i konsystencja - sypka, drobnoziarnista bez grudek, barwa - biała z odcieniem żółtawym, wilgotność nie większa niż 15 %. Niedopuszczalne są obce zanieczyszczenia organiczne i mineralne oraz szkodniki mączno-zbożowe lub ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe - masa netto do 1 kg. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa 10 kg -12 kg. PN-88/A-74036 80 kg - (0)
36 Kawa naturalna MIELONA Produkt otrzymany przez upalenie ziarna kawy surowej i następnie zmielenia jej, bez użycia żadnych dodatkowych zabiegów i środków zmieniających jej naturalny charakter, struktura i konsystencja – sypka, proszek drobnoziarnisty o wyrównanym stopniu granulacji bez grudek, barwa naturalna dla kawy, brązowa, smak i zapach - charakterystyczny dla kawy naturalnej, zawartość wody nie więcej niż 3,0%. Opakowanie jednostkowe - pakowana próżniowo do 1 kg. PN-93/A-76100. 2 kg - (0)
37 Kawa naturalna INSTANT Produkt otrzymany przez wysuszenie metodą rozpyłową wyciągu wodnego mieszanek różnych gatunków kawy naturalnej palonej, poddany procesowi granulacji, struktura i konsystencja - sypka, proszek drobnoziarnisty lub granulat bez grudek, barwa naturalna dla kawy, brązowa, smak i zapach - charakterystyczny dla ekstraktu kawy naturalnej. Opakowanie szklane od 0,10 - 0,50 kg. PN-A-94019 2 kg - (0)
38 Kawa naturalna w ZIARNACH Opakowanie jednostkowe - pakowana próżniowo do 1 kg. PN-A-94019 10 kg - (0)
39 Kawa zbożowa produkt składający się z żyta 60%, jęczmienia 20% z cykorii, prażonego buraka cukrowego. Opakowanie jednostkowe torebka papierowa od 0,25 - 0,50 kg. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa od 6 - 12 kg. 60 kg - (0)
40 Keczup łagodny produkt otrzymany ze świeżych pomidorów z dodatkiem przypraw aromatyczno-smakowych. Zawartość pomidorów 80g na 100g keczupu. Opakowanie jednostkowe - do1 kg. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa do 10 kg. PN-A-75101-02 10 kg - (0)
41 Kisiel bez cukru wiśniowy struktura i konsystencja: sypka, proszek drobnoziarnisty bez grudek, barwa dla kisielu owocowego zbliżona do barwy owocu deklarowanego w nazwie, smak i zapach - charakterystyczny dla owocu deklarowanego z dodatkiem barwnika naturalnego bez sztucznych barwników i aromatów smakowych. Opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto od 0,04 -1 kg, opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe do 4 kg. PN-A-94051 60 kg - (0)
42 Kisiel bez cukru cytrynowy struktura i konsystencja: sypka, proszek drobnoziarnisty bez grudek, barwa dla kisielu owocowego zbliżona do barwy owocu deklarowanego w nazwie, smak i zapach - charakterystyczny dla owocu deklarowanego z dodatkiem barwnika naturalnego bez sztucznych barwników i aromatów smakowych. Opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto od 0,04 -1 kg, opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe do 4 kg. PN-A-94051 20 kg - (0)
43 Kleik ryżowy produkt bezglutenowy. Opakowanie jednostkowe o masie netto od 0,10 - 0,20 kg. Opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe. 2 kg - (0)
44 Kminek całe wysuszone nasiona. Opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto 0,04 - 0,1 kg. 2 kg - (0)
45 Koperek suszony suszone liście kopru ogrodowego. Opakowanie jednostkowe- torba szczelnie zamknięta od 0,01-0,2 kg. 2 kg - (0)
46 Koncentrat buraczany skondensowany- zagęszczony sok z buraków czerwonych nie mniej niż 59%. Opakowanie jednostkowe - szklane od 0,20 do 0,40 litra. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa. 70 l - (0)
47 Koncentrat pomidorowy 30 % opakowanie jednostkowe - słoik szklany od 0,15 - 0,20 kg. Opakowanie transportowe - zgrzewka termokurczliwa. PN-75/A-77601 8 kg - (0)
48 Koncentrat pomidorowy 30 % opakowanie jednostkowe - słoik szklany od 0,80 - 1 kg. Opakowanie transportowe - zgrzewka termokurczliwa. PN-75/A-77601 210 kg - (0)
49 Kukurydza konserwowa produkt otrzymany z ziaren kukurydzy cukrowej zalanych roztworem cukru i soli kuchennej, utrwalony termicznie. Opakowanie jednostkowe - szklane lub puszka metalowa o pojemności od 0,20 - 0,60 kg. Opakowania transportowe- zgrzewka termokurczliwa od 10 - 12 szt. 90 kg - (0)
50 Kurkuma opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto do 0,10 kg. Opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe. 1 kg - (0)
51 Liść laurowy opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto do 0,10 kg. Opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe do 0,50 kg. 2 kg - (0)
52 Lubczyk suszony aromatyczna przyprawa przypominająca w zapachu seler. Opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto do 0,20 kg. 5 kg - (0)
53 Majeranek opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto do 0,20 kg. 2 kg - (0)
54 Majonez dekoracyjny konsystencja - jednolita, kremowa, gładka, barwa jasnokremowa do żółtej, jednolita w całej masie, smak i zapach - czysty, łagodny, charakterystyczny dla majonezu, zawartość tłuszczu nie mniej niż 50,5% - 78,5%. Opakowanie jednostkowe: słoik szklany od 0,20 - 0,50 kg. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa do 6 kg. 150 kg - (0)
55 Makaron ciemny - pełnoziarnisty wytworzony z mąki pełnoziarnistej(z semoliny z pszenicy durum, orkiszowej, żytniej, jęczmiennej i gryczanej). Niedopuszczalne są obce zanieczyszczenia organiczne i mineralne oraz szkodniki mączno-zbożowe lub ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe o masie netto od 0,40 kg - 1kg. Opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe. 45 kg - (0)
56 Makaron gruby - świderki składniki: minimum 2 jajka na 1 kg mąki makaronowej pszennej i mąki semoliny z pszenicy durum. Niedopuszczalne są obce zanieczyszczenia organiczne i mineralne oraz szkodniki mączno-zbożowe lub ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe o masie netto od 0,40 kg - 1 kg. Opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe do 5 kg 250 kg - (0)
57 Makaron gwiazdki minimum 4 jajek na 1 kg mąki makaronowej pszennej i mąki semoliny z pszenicy durum. Niedopuszczalne są obce zanieczyszczenia organiczne i mineralne oraz szkodniki mączno-zbożowe lub ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe o masie netto od 0,25 - 1 kg. Opakowanie zbiorcze - pudło kartonowe do 5 kg 20 kg - (0)
58 Makaron lasagne bezjajeczny z mąki semoliny z pszenicy durum. W kształcie prostokątnych płatów. Niedopuszczalne są obce zanieczyszczenia organiczne i mineralne oraz szkodniki mączno-zbożowe lub ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe o masie netto 0,5 kg. 10 kg - (0)
59 Makaron łazankowy minimum 2 jajka na 1 kg mąki makaronowej pszennej i mąki semoliny z pszenicy durum. Niedopuszczalne są obce zanieczyszczenia organiczne i mineralne oraz szkodniki mączno-zbożowe lub ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe o masie netto od 0,40 - 1 kg. Opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe do 5 kg 30 kg - (0)
60 Makaron nitka cięta (zapałka, walcowany) - minimum 5 jajek na 1 kg mąki makaronowej pszennej i mąki semoliny z pszenicy durum. Niedopuszczalne są obce zanieczyszczenia organiczne i mineralne oraz szkodniki mączno-zbożowe lub ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe o masie netto od 0,25 - 1 kg. Opakowanie zbiorcze - pudło kartonowe do 5 kg 60 kg - (0)
61 Makaron tagliatelle minimum 6 jajek na 1 kg mąki makaronowej pszennej i mąki semoliny z pszenicy durum. W kształcie długich, płaskich wstążek o grubości ok. 2 mm i szerokości 0,6-0,8 cm. Niedopuszczalne są obce zanieczyszczenia organiczne i mineralne oraz szkodniki mączno-zbożowe lub ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe o masie netto od 0,5 - 1 kg. Opakowanie zbiorcze - pudło kartonowe do 5 kg 40 kg - (0)
62 Makaron wstążka minimum 4 jajka na 1 kg mąki makaronowej pszennej i mąki semoliny z pszenicy durum. Niedopuszczalne są obce zanieczyszczenia organiczne i mineralne oraz szkodniki mączno-zbożowe lub ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe o masie netto od 0,50 - 1 kg. Opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe do 5 kg 20 kg - (0)
63 Makaron zacierka minimum 4 jajka na 1 kg mąki makaronowej pszennej i mąki semoliny z pszenicy durum. Niedopuszczalne są obce zanieczyszczenia organiczne i mineralne oraz szkodniki mączno-zbożowe lub ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe o masie netto 0,25 - 1 kg. Opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe do 5 kg 120 kg - (0)
64 Mąka pszenna typ 450 - 550 - produkt spożywczy otrzymany przez rozdrobnienie oczyszczonych ziaren pszenicy zwyczajnej. Struktura i konsystencja - sypka, drobnoziarnista bez grudek. Wilgotność nie większa niż 15,0%. Niedopuszczalne są obce zanieczyszczenia organiczne i mineralne oraz szkodniki mączno-zbożowe lub ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe - torebka papierowa masa netto 1 kg. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa. PN-A-74022 1100 kg - (0)
65 Mąka ziemniaczana produkt otrzymany przez mechaniczne oddzielenie od innych części składowych ziemniaka, wypłukanie, oczyszczenie, wysuszenie i odsianie, przeznaczona do celów spożywczych. Niedopuszczalne są obce zanieczyszczenia organiczne i mineralne. Opakowanie jednostkowe - torebka papierowa masa netto 1 kg. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa. 150 kg - (0)
66 Miód naturalny wielokwiatowy opakowanie jednostkowe wykonane z tworzywa termoformowalnego masa netto od 25 do 30g - 1 sztuka. Opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe. 80 kg - (0)
67 Mleko skondensowane niesłodzone o zawartości tłuszczu 7,5%. Opakowanie jednostkowe - kartonik od 0,25 - 0,50 litra pięciowarstwowy polietylenowo - aluminiowy (wykonany z materiału dopuszczonego do kontaktu z żywnością). 2 l - (0)
68 Mleko UHT z zawartością 3,2 % tłuszczu produkt uzyskany z mleka surowego klasy Ekstra poddany normalizacji, pasteryzacji a następnie sterylizacji metodą UHT i homogenizacji aseptycznej. Opakowanie jednostkowe - kartonik 0,50 - 1 litra pięciowarstwowy polietylenowo - aluminiowy (wykonany z materiału dopuszczonego do kontaktu z żywnością). Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa. 10 l - (0)
69 Morele suszone owoc jędrny, o barwie pomarańczowej, bez oznak gnicia i pleśni, o charakterystycznym zapachu i smaku, suchy. Opakowanie jednostkowe torebka hermetycznie spawana (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością) o masie do 0,20-0,50 kg. Opakowanie zbiorcze - kartonik do 1 kg 50 kg - (0)
70 Musztarda przyprawa otrzymana z ziarna gorczycy, wody, soli, cukru, octu i innych składników smakowo-zapachowych, bez dodatku lub z dodatkiem substancji dodatkowych zgodnie z obowiązującym prawem. Opakowanie jednostkowe - do 1 kg. 40 kg - (0)
71 Nasiona sezamu białego opakowanie jednostkowe torebka hermetycznie spawana (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością) o masie do 1 kg. 10 kg - (0)
72 Ocet produkt przeznaczony do spożycia, otrzymany wyłącznie w procesie biologicznym dwóch fermentacji, alkoholowej i octowej z surowców pochodzenia rolniczego. Opakowanie jednostkowe - butelka szklana lub plastikowa (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością) do 1 litra. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka 10 - 24 litrów. 220 l - (0)
73 Ocet balsamiczny produkt otrzymany wyłącznie z zagęszczonego moszczu gronowego poddawanego długotrwałemu dojrzewaniu- kolor octu brązowy. Opakowanie jednostkowe - butelka szklana od 0,5 L do 1 litra. 1 l - (0)
74 Ogórki konserwowe klasa I - masa netto po odcieku. Produkt spożywczy otrzymany ze świeżych ogórków, przypraw aromatyczno - smakowych, zalanych zalewą octową z dodatkiem soli i cukru, utrwalony przez pasteryzację w opakowaniu hermetycznie zamkniętym. Ogórki powinny być proste w kształcie foremnym zbliżonym do walca o długości od 6 do 11 cm. Opakowanie jednostkowe - słoik szklany do 2 kg, opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa. PN – A – 75032. 50 kg - (0)
75 Olej roślinny uniwersalny rzepakowy- opakowanie jednostkowe - butelka plastikowa od 0,50 - 1 litra (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością), opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa do 16 litrów. 900 l - (0)
76 Oregano Oregano - suszone, rozdrobnione liście rośliny Origanum vulgare L. Barwa jasno szarozielona do oliwkowo zielonej. Zapach aromatyczny, silny, bez zapachów obcych. Smak aromatyczny, ciepły, piekący, gorzki, bez obcych smaków. Opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto od 0,01- 0,20 kg. 1.5 kg - (0)
77 Orzechy włoskie łuskane bez oznak gnicia i pleśni, o charakterystycznym zapachu i smaku, suchy. Opakowanie jednostkowe torebka hermetycznie spawana (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością) o masie do 0,20-0,50 kg. Opakowanie zbiorcze - kartonik do 1 kg. 30 kg - (0)
78 Orzechy ziemne prażone BEZ SOLI - bez oznak gnicia i pleśni, o charakterystyczny zapachu i smaku, suchy. Opakowanie jednostkowe torebka hermetycznie spawana (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością) o masie do 0,10-0,20 kg. Opakowanie zbiorcze - kartonik do 1 kg. 10 kg - (0)
79 Otręby pszenne opakowanie jednostkowe torebka hermetycznie spawana (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością) o masie do 1 kg. 1 kg - (0)
80 Otręby owsiane opakowanie jednostkowe torebka hermetycznie spawana (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością) o masie do 1 kg. 1 kg - (0)
81 Otręby żytnie opakowanie jednostkowe torebka hermetycznie spawana (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością) o masie do 1 kg. 1 kg - (0)
82 Papryka słodka mielona czerwona opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto od 0,01 - 0,10 kg. 3 kg - (0)
83 Passata pomidorowa naturalny przecier z wyłącznie z pomidorów. Zawartość pomidorów w 100g produktu wynosi 180g. Tekstura i konsystencja - jednolita, barwa czerwona do ciemnoczerwonej, jednolita w całej masie, smak i zapach - czysty, łagodny, charakterystyczny dla przecieru pomidorowego. Produkt pasteryzowany w szklanych butelkach o wadzie 0,68kg, katroniku 0,5kg. 100 kg - (0)
84 Pasztet z drobiu Puszka (z kurczaka lub indyka) - opakowanie puszki o pojemności od 150 - 200g z zamknięciem przystosowanym do jednorazowego otwarcia z zawleczką. Konserwa wyprodukowana z mięsa kurczaka lub indyczego z dodatkiem substancji dodatkowych dozwolonych. Puszka powinna być szczelna i nie wykazywać wad zamknięcia. Nie dopuszcza się: zmiany barwy, smaku i zapachu treści konserw, oznak korozji puszek i zanieczyszczeń, obcych posmaków i zapachów, oślizgłości, nalotu pleśni, barwy szarozielonej, braku oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechanicznego, bombaży puszek. Opakowanie zbiorcze - folia zgrzewana, termokurczliwa od 5 kg do 7 kg. 10 kg - (0)
85 Pestki dyni łuskane opakowanie jednostkowe torebka hermetycznie spawana (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością) o masie do 1 kg. 30 kg - (0)
86 Pestki słonecznika łuskane opakowanie jednostkowe torebka hermetycznie spawana (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością) o masie do 1 kg. 100 kg - (0)
87 Pieczarki marynowane produkt otrzymany z całych pieczarek w zalewie z dodatkiem kwasów spożywczych, soli, cukru, przypraw aromatyczno-smakowych, utrwalony termicznie w opakowaniach hermetycznie zamkniętych. Opakowania jednostkowe - słoik szklany o pojemności od 0,80 - 0,90 litra. PN-A-78509 20 kg - (0)
88 Pieczywo chrupkie żytnie lub pełnoziarniste (w/g potrzeb zamawiającego) - pieczywo wypiekane z dodatkiem priobiotyku, bez dodatku cukru białego. Opakowanie jednostkowe - kartonik tekturowy o masie netto do 0,40 kg. 80 kg - (0)
89 Pieczywo chrupkie bezglutenowe kukurydziane (w/g potrzeb zamawiającego) - pieczywo wypiekane z dodatkiem priobiotyku, bez dodatku cukru białego. Opakowanie jednostkowe - kartonik tekturowy o masie netto do 0,40 kg. 5 kg - (0)
90 Pieprz naturalny mielony opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto do 0,10 kg. Opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe do 1 kg 3 kg - (0)
91 Pieprz naturalny w ziarnach opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto od 0,01 - 0,10 kg. Opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe do 1 kg 12 kg - (0)
92 Pieprz ziołowy mielony mieszanka ziół: kolendry, gorczycy, papryki, kminku, majeranku, chrzanu, liścia laurowego. Opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto do 0,10 kg. Opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe do 1 kg. 4 kg - (0)
93 Płatki owsiane zwykłe produkt spożywczy otrzymany przez przetworzenie ziaren owsa - zgniecenie na walcach całego obłuszczonego ziarna owsa i poddanie obróbce hydrotermicznej. Struktura i konsystencja - sypka w postaci drobnych płatków bez grudek, barwa - szarobiała z różnymi odcieniami, wilgotność nie większa niż 12%. Niedopuszczalne są obce zanieczyszczenia organiczne i mineralne oraz szkodniki mączno-zbożowe lub ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe - o masie netto do 1 kg. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa 6 kg -12 kg. PN-82/A-74037 240 kg - (0)
94 Proszek do pieczenia do spulchniania ciast. Opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto do 0,10 kg. 2 kg - (0)
95 Przyprawa UNIWERSALNA Opakowanie jednostkowe - o masie netto do 1 kg. Opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe o masie od 5 do 10 kg. PN-A-8696 180 kg - (0)
96 Przyprawa do drobiu otrzymana przez wymieszanie wysuszonych, rozdrobnionych lub całych surowców takich jak: kory, korzenie kłącza, ziela, liście, kwiaty, pąki, owoce i nasiona przeznaczone do poprawienia smaku, zapachu i wyglądu produktów spożywczych. Opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto do 0,10 kg, opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe 1 - 2 kg 7 kg - (0)
97 Przyprawa do piernika Otrzymana przez wymieszanie wysuszonych, rozdrobnionych lub całych surowców takich jak: kory, korzenie kłącza, ziela, liście, kwiaty, pąki, owoce i nasiona przeznaczone do poprawienia piernika, zapachu i wyglądu produktów spożywczych. Opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto do 0,02 kg, opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe 1 - 2 kg 1 kg - (0)
98 Przyprawa magii w płynie Opakowanie jednostkowe - butelka szklana od 0,50 - 1,50 litra. Opakowane zbiorcze od 6 - 20 szt. 60 l - (0)
99 Puree ziemniaczane ugotowane i wysuszone ziemniaki w formie drobnych płatków. Po wsypaniu do gorącej (nie wrzącej) wody łatwo uwadnia się i odzyskuje konsystencję naturalnych ziemniaków purèe. Opakowanie jednostkowe - torebka papierowa trzywarstwowa o masie netto do 3 kg. 1 kg - (0)
100 Rodzynki sułtanki opakowanie jednostkowe torebka hermetycznie spawana (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością) o masie do 0,01-,02 kg. Opakowanie zbiorcze - kartonik do 1 kg. 50 kg - (0)
101 Rosół z kury w proszku (opakowanie jednostkowe od 0,50 - 3,50 kg) w wiaderkach plastikowych) baza "KNORR" Produkt sproszkowany mający zastosowanie jako podstawa do przygotowania zup i sosów, przyprawa do gotowania oraz składnik marynat, wymagana zawartość mięsa drobiowego i tłuszczu zwierzęcego. Otrzymana przez wymieszanie wysuszonych, rozdrobnionych lub całych surowców takich jak: sól, cukier, warzywa suszone: marchew, nać pietruszki, cebula, seler, por, mięso kurze suszone. 110 kg - (0)
102 Soczewica czerwona wygląd regularny, jednorodna barwa, bez obcych zapachów. Opakowanie jednostkowe - torebka hermetycznie spawana o masie netto do 1 kg. Opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe. 10 kg - (0)
103 Sos sojowo- grzybowy tradycyjny chiński sos, wzbogacony o aromat grzybowy. Nadaje się do podkreślenie smaku, zup, sosów. Smak słony, grzybowy. Zapach grzybowy. Barwa ciemnobrązowa. Opakowanie jednostkowe 0,15-1 l. 2 l - (0)
104 Śliwki suszone owoc jędrny, o barwie ciemno fioletowej, bez oznak gnicia i pleśni, o charakterystycznym zapachu i smaku, suchy. Opakowanie jednostkowe torebka hermetycznie spawana (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością) o masie do 0,20-0,50 kg. Opakowanie zbiorcze - kartonik do 1 kg. 5 kg - (0)
105 Ryż biały suchy, dobrze odłuszczony, bez połamanych ziaren i mączki. Niedopuszczalne są obce zanieczyszczenia organiczne i mineralne oraz szkodniki mączno-zbożowe lub ich pozostałości. Barwa - biała, smak i zapach - właściwy (prawie bezwonny). Niedopuszczalny zapach stęchły lub obcy. Opakowanie jednostkowe o masie netto od 1 kg. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa 10 kg -15 kg. 20 kg - (0)
106 Ryż brązowy naturalny suchy, dobrze odłuszczony, bez połamanych ziaren i mączki. Niedopuszczalne są obce zanieczyszczenia organiczne i mineralne oraz szkodniki mączno-zbożowe lub ich pozostałości. Barwa - jasnobrązowa, smak i zapach - właściwy (prawie bezwonny). Niedopuszczalny zapach stęchły lub obcy. Opakowanie jednostkowe o masie netto od 1kg. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa 10 kg -15 kg. 30 kg - (0)
107 Ryż paraboliczny suchy, dobrze odłuszczony, bez połamanych ziaren i mączki. Niedopuszczalne są obce zanieczyszczenia organiczne i mineralne oraz szkodniki mączno-zbożowe lub ich pozostałości. Barwa - biała, smak i zapach - właściwy (prawie bezwonny). Niedopuszczalny zapach stęchły lub obcy. Opakowanie jednostkowe o masie netto od 1 kg. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa 10 kg -15 kg. 350 kg - (0)
108 Sok pomidorowy zawartość pomidorów powyżej 95 %. Opakowanie jednostkowe - kartonik 1 litrowy pięciowarstwowy polietylenowo - aluminiowy (wykonany z materiału dopuszczonego do kontaktu z żywnością). Opakowanie jednostkowe o masie netto od 1l.Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa od 10 - 12 szt. 180 l - (0)
109 Sól spożywcza warzona jodowana - drobna, jednorodna o śnieżnobiałym kolorze przeznaczona do bezpośredniego spożycia przez ludzi. Opakowanie jednostkowe - torebka polietylenowa spawana masa netto od 0,50 - 1 kg (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością). Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa 210 kg - (0)
110 Steki sojowe produkt spożywczy otrzymywany z mąki sojowej z dodatkiem naturalnych przypraw roślinnych, spożywczych dodatków smakowo - zapachowych. Struktura i konsystencja - stała, porowata, łamliwa. Barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla użytych do produkcji składników i przypraw, kształt - zbliżony do owalu, produkt z soi niemodyfikowanej genetycznie. Opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto do 0,25 kg. Opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe o masie 1 kg. 5 kg - (0)
111 Sucharki bez dodatku cukru opakowanie jednostkowe - torebka papierowa trzywarstwowa hermetycznie zamknięta o masie netto od 0,25 - 0,50 kg. Opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe od 12 - 24 szt. 3 kg - (0)
112 Sucharki delikatesowe extra opakowanie jednostkowe - torebka papierowa trzywarstwowa hermetycznie zamknięta o masie netto od 0,25 - 0,50 kg. Opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe od 12 - 24 szt. 10 kg - (0)
113 Szczaw konserwowy produkt otrzymany ze świeżych krojonych liści szczawiu z dodatkiem soli kuchennej (nie więcej jak 2 %), utrwalony przez pasteryzację. Struktura jednolita krojona masa o barwie oliwkowo zielonej do ciemnozielonej. Smak i zapach charakterystyczny dla szczawiu, lekko słony. Opakowanie szklane - słoik o wadze od 0,20 - 1 kg. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa. 30 kg - (0)
114 Tymianek opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto do 0,10 kg. Opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe. 1 kg - (0)
115 Wafle cienkie ryżowe naturalne produkt bezglutenowy wypiekany z pełnych ziaren brązowego ryżu, rekomendowany przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. Na opakowaniu powinien znajdować się znak z przekreślonym kłosem. Opakowanie jednostkowe - torebka termozgrzewalna od 0,10 - 0,15 kg. Opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe od 10 - 12 szt. 40 kg - (0)
116 Woda źródlana nasycona lub nienasycona dwutlenkiem węgla, spełniająca wymagania Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 29 kwietnia 2004r. w sprawie naturalnych wód mineralnych, naturalnych wód źródlanych i wód stołowych. (Dz.U.Nr 120, poz.1256 z póź. zm.). Woda pochodząca z udokumentowanych zasobów podziemnych o naturalnym stabilnym składzie mineralnym, izolowanym nakładem geologicznym chroniącym zasób od zanieczyszczeń, ze stale monitorowanych ujęć. Opakowania jednostkowe – butelki z tworzyw sztucznych 1,5 litra nie wchodzących w reakcję ze związkami mineralnymi rozpuszczonymi w wodzie i posiadające atest o dopuszczeniu do kontaktu z żywnością. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa. 10000 szt. - (0)
117 Woda źródlana nasycona lub nienasycona dwutlenkiem węgla, spełniająca wymagania Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 29 kwietnia 2004r. w sprawie naturalnych wód mineralnych, naturalnych wód źródlanych i wód stołowych. (Dz.U.Nr 120, poz.1256 z póź. zm.). Woda pochodząca z udokumentowanych zasobów podziemnych o naturalnym stabilnym składzie mineralnym, izolowanym nakładem geologicznym chroniącym zasób od zanieczyszczeń, ze stale monitorowanych ujęć. Opakowania jednostkowe – butelki z tworzyw sztucznych 0,5 litra nie wchodzących w reakcję ze związkami mineralnymi rozpuszczonymi w wodzie i posiadające atest o dopuszczeniu do kontaktu z żywnością. Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa. 250 szt. - (0)
118 Ziele angielskie całe owoce korzennika lekarskiego. Opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto do 0,20 kg. 7 kg - (0)
119 Żelatyna spożywcza produkt otrzymany z odtłuszczonych kości i miękkich odpadów poubojowych zwierząt rzeźnych przez przeprowadzenie nierozpuszczalnego kolagenu w glutynę. Żelatyna powinna posiadać powyżej 200 stopni Blooma. Opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością) o masie netto do 1 kg. 10 kg - (0)
120 Natka pietruszki suszona wysuszona nać pietruszki. Opakowanie jednostkowe- torebka szczelnie zamknięta o masie netto do 0,10kg. Opakowanie zaborcze- pudełko kartonowe 5 kg - (0)
121 Przyprawa do sosu bolonese KNORR NATURAL- otrzymana przez wymieszanie wysuszonych, rozdrobnionych lub całych surowców takich jak: koncentrat pomidorowy, cebula, sól morska, skrobia, pomidory, czosnek, marchew, oliwa z oliwek, mielona papryka, czerwona papryka, oregano, tymianek, rozmaryn, pieprz. Opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto do 0,10 kg, opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe 1 - 2 kg 1 kg - (0)
122 Przyprawa do curry KNORR/PRYMAT- otrzymana przez wymieszanie wysuszonych, rozdrobnionych lub całych surowców takich jak: kurkuma, sól, cebula, papryka słodka, cynamon, cukier, czosnek, kmin rzymski, korzeń lubczyku, kardamon, kozieradka, gożdzik, nasiona kolendry, chili, imbir, pieprz czarny. Opakowanie jednostkowe - torebka szczelnie zamknięta o masie netto do 0,10 kg, opakowanie zbiorcze - pudełko kartonowe 1 - 2 kg 1 kg - (0)
123 Czekolada deserowa Skład: miazga kakaowa 50%, tłuszcz kakaowy, emulgator, naturalny aromat waniliowy. Opakowanie jednostkowe 100g. Czysta powierzchnia bez żadnych zanieczyszczeń. 55 kg - (0)
124 Napój roślinny sojowy Niesłodzony. Składniki: baza sojowa( 98%) [woda, obtłuszczone ziarno soi 8%], regulator kwasowości, wapń, aromaty, sól. 50 l - (0)
Kursy walut NBP , EUR: 4.2904 PLN

Kryteria i warunki formalne

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Cena - Wartość oferty 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
(0)
Odblokuj formularz

Liczba odsłon strony: 147