Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:
kliknij podaj dane opłać online
Sprawdź, jak to zrobić - Film
Zamieszczenia : | 28-11-2023 16:18:00 |
Składania : | 06-12-2023 07:00:00 |
Otwarcia : | 06-12-2023 07:05:00 |
Tryb: | PL - Tryb Podstawowy (art. 275) |
Rodzaj: | Dostawy |
Szanowni Państwo,
w załącznikach do postępowania zamieszczono dokumentację związaną z postępowaniem.
Pod linkiem dostępna jest Instrukcja składania ofert/wniosków dla Wykonawców.
Pliki dołączane w formularzu należy opatrzyć:
- kwalifikowanym podpisem elektronicznym,
- podpisem zaufanym,
- lub elektronicznym podpisem osobistym.
W związku z powyższym Formularz znajdujący się na niniejszej stronie służy złożeniu oferty wraz z załącznikami, natomiast przycisk “Wyślij wiadomość do zamawiającego” służy do:
Zadawania pytań Zamawiającemu,
Odpowiedzi na wezwanie do uzupełnienia oferty lub złożenia wyjaśnień,
Przesłania odwołania/inne.
Zgodnie z art. 61. ust. 1. oraz art. 63 ust. 2 ustawy Prawo Zamówień Publicznych z dnia 11 września 2019 r. komunikacja w niniejszym postępowaniu odbywa się wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej.
Jeżeli będą Państwo mieli pytania techniczne związane z procesem złożenia oferty na platformie zakupowej, prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformazakupowa.pl:
tel. 22 101 02 02
e-mail: cwk@platformazakupowa.pl
2023-12-21 11:01 | Piotr Laskus | Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty w Części 3 - jabłka. |
2023-12-20 16:17 | Piotr Laskus | Informacja z otwarcia ofert dodatkowych w Części 3 - jabłka. |
2023-12-19 08:23 | Piotr Laskus | Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty dla Części 2 - ziemniaki. |
2023-12-13 16:56 | Piotr Laskus | Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty w Części 1 - warzywa. |
2023-12-06 19:01 | Piotr Laskus | Informacja z otwarcia ofert. |
2023-12-06 07:00 | Komunikat Zamawiającego |
Działając
na
podstawie
art.
222
ust.
4
ustawy
Prawo
zamówień
publicznych,
informuję
że
na
sfinansowanie
przedmiotowego
zamówienia,
zamierza
się
przeznaczyć
kwotę
328
324,00
zł
brutto,
w
tym: 1) Część 1 - warzywa: 158 000,00 zł brutto; 2) Część 2 - ziemniaki: 137 324,00 zł brutto; 3) Część 3 - jabłka: 33 000,00 zł brutto. |
Komunikaty