Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:
kliknij podaj dane opłać online
Sprawdź, jak to zrobić - Film
Zamieszczenia : | 25-10-2023 11:02:00 |
Składania : | 20-11-2023 07:00:00 |
Otwarcia : | 20-11-2023 07:05:00 |
Tryb: | Przetarg nieograniczony |
Rodzaj: | Dostawy |
Szanowni Państwo,
w załącznikach do postępowania zamieszczono ogłoszenie, SWZ oraz pozostałą dokumentację związaną z przedmiotem zamówienia.
Pod linkiem dostępna jest Instrukcja składania ofert/wniosków dla Wykonawców.
W związku z obowiązującą od 18.10.2018 Dyrektywami Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 26 lutego 2014 r. w sprawie zamówień publicznych informujemy, że w niniejszym ogłoszeniu o zamówieniu przekazywanie ofert/wniosków oraz komunikacja odbywa się zgodnie z zapisami załączonej dokumentacji.
Zamawiający rekomenduje prowadzenie komunikacji za pomocą platformazakupowa.pl.
W związku z powyższym przycisk “Wyślij wiadomość do zamawiającego” służy do:
Zadawania pytań do SWZ
Odpowiedzi na wezwanie do uzupełnienia oferty
Przesłania odwołania/inne
Jeżeli będą Państwo mieli pytania związane z procesem złożenia oferty/wniosku prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformazakupowa.pl:
tel. 22 101 02 02
e-mail: cwk@platformazakupowa.pl
Przypominamy, że oferta/wniosek składany elektronicznie musi zostać podpisana elektronicznym kwalifikowanym podpisem.
2023-12-18 12:02 | Piotr Laskus | Zawiadomienie o ponownym wyborze najkorzystniejszej oferty dla Część 1 - mięso wieprzowe i wołowe. |
2023-12-12 17:47 | Piotr Laskus | Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty dla Część 1. |
2023-12-07 15:26 | Piotr Laskus | Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty w częściach 2, 3, 4. |
2023-11-20 17:41 | Piotr Laskus | Protokół z otwarcia ofert. |
2023-11-20 07:00 | Komunikat Zamawiającego |
Działając
na
podstawia
art.
222
ust.
4
ustawy
Prawo
zamówień
publicznych,
informuję
że
na
sfinansowanie
przedmiotowego
zamówienia,
przeprowadzonego
w
trybie
przetargu
nieograniczonego
na
podstawie
art.
132
ustawy
Prawo
zamówień
publicznych,
zamierza
się
przeznaczyć
kwotę
1 579 216,89 zł brutto, w tym: 1) Część 1 - mięso wieprzowe i wołowe: 147 576,90 zł brutto; 2) Część 2 - wędliny wieprzowe i wołowe: 1 046 000,99 zł brutto; 3) Część 3 - mięso drobiowe: 207 930,00 zł brutto; 4) Część 4 - wędliny drobiowe: 177 709,00 zł brutto. |
Komunikaty