Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: usługi cateringowe

Anna Zabłocka
Urząd Miasta Piotrkowa Trybunalskiego Oddział: DOP
Termin:
Zamieszczenia : 28-02-2017 09:32:38
Składania : 06-03-2017 11:00:00
Otwarcia : -
Tryb:
Rodzaj: -

Wymagania i specyfikacja

Przedmiot zamówienia obejmuje realizację usługi cateringowej w dniach 23-24.03.2017 r. na potrzeby Międzynarodowych Targów Turystyki Kulinarnej i Polsko-Węgierskiego Forum Gospodarczego realizowanych w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2014-2020, osi priorytetowej II: Innowacyjna i konkurencyjna gospodarka, działania II.2: internacjonalizacja przedsiębiorstw, poddziałania II.2.2: promocja gospodarcza regionu.
Realizacja usługi cateringowej składająca się z zimnego bufetu w formie stołu szwedzkiego (kanapki koktajlowe z wędliną tradycyjną, serem, pomidorem, ogórkiem, twarogiem w ilości minimum 300 sztuk; sałatki wegeteriańskie, sałatki z wędliną w ilości 5 półmisków), napoje zimne (soki) i gorące (kawa, herbata) dla:
- 60 (sześćdziesięciu) uczestników uroczystego otwarcia Międzynarodowych Targów Turystyki Kulinarnej w dniu 23.03.2017r.
Ciepły poczęstunek w postaci porcji barszczu z 2 pasztecikami dla każdego podany ok. godz. 13.30. Zimny bufet w formie stołu szwedzkiego dostępny do godz. 17.00 składający się z:
(kanapki koktajlowe z wędliną tradycyjną, serem, pomidorem, ogórkiem, twarogiem w ilości minimum 300 sztuk; sałatki wegeteriańskie, sałatki z wędliną w ilości 5 półmisków), napoje zimne (soki) i gorące (kawa, herbata) dla:
- 60 (sześćdziesięciu) uczestników Polsko-Węgierskiego Forum Gospodarczego.

Miejsce wykonania usługi - Piotrków Trybunalski

Kryteria oceny ofert i ich waga:
a. Cena ofertowa brutto – C;
b. Pozostałe kryteria – Dostarczenie deseru
Waga w % Sposób oceny cz. II
a. 60 pkt
Cena najtańszej oferty
C = --------------------------------------- x 60pkt
Cena badanej oferty
b. 40 pkt

Dostarczenie deseru dla 60 osób
ciastka 10 pkt,
mus czekoladowy – 20 punktów
ciasto – 40 punktów
Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru:
S = C + A
gdzie:
S – całkowita liczba punktów,
C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”,
A – punkty uzyskane w pozostałych kryteriach w poszczególnych częściach.
Dopuszcza się oferty składane za pośrednictwem platformy zakupowej, drogą mailową na adres wskazany w zapytaniu ofertowym i złożone pisemnie na adres zamawiającego wskazany w zapytaniu ofertowym (data wpływu do tut. Urzędu do dnia 06.03 godz. 11.00)

Załączniki do postępowania

NAZWA ROZSZERZENIE ROZMIAR (kB) DATA PUBLIKACJI ŹRÓDŁO POBIERZ
zapytanie ofertowe-cateringpdf.pdf pdf 722.29 2017-02-28 09:32:38 Postępowanie
Formularz oferty-catering.docx docx 36.36 2017-02-28 09:32:38 Postępowanie
umowa catering.docx docx 28.41 2017-02-28 09:32:38 Postępowanie

Komunikaty

2017-03-09 15:22 Anna Zabłocka W postępowaniu dopuszczono możliwość przekazywania ofert drogą mailową.
W wyniku postępowania wybrano wykonawcę usługi: Garden Party Catering Krzysztof Józefowski. W załączeniu protokół z przeprowadzonego wyboru ofert.

Protokol-catering.pd [...].

Przedmiot zamówienia

Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
/ Jm
Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
Plik
1 usługa cateringowa usługi cateringowej składająca się z zimnego bufetu w formie stołu szwedzkiego (kanapki koktajlowe z wędliną tradycyjną, serem, pomidorem, ogórkiem, twarogiem w ilości minimum 300 sztuk; sałatki wegeteriańskie, sałatki z wędliną w ilości 5 półmisków), napoje zimne (soki) i gorące (kawa, herbata) dla: - 60 (sześćdziesięciu) uczestników uroczystego otwarcia Międzynarodowych Targów Turystyki Kulinarnej w dniu 23.03.2017r. 1 usługa - (0)
2 usługa cateringowa Ciepły poczęstunek w postaci porcji barszczu z 2 pasztecikami dla każdego podany ok. godz. 13.30. Zimny bufet w formie stołu szwedzkiego dostępny do godz. 17.00 składający się z: (kanapki koktajlowe z wędliną tradycyjną, serem, pomidorem, ogórkiem, twarogiem w ilości minimum 300 sztuk; sałatki wegeteriańskie, sałatki z wędliną w ilości 5 półmisków), napoje zimne (soki) i gorące (kawa, herbata) dla: - 60 (sześćdziesięciu) uczestników Polsko-Węgierskiego Forum Gospodarczego w dn.24.03.2017r. 1 usługa - (0)
Kursy walut NBP , EUR: 4.2604 PLN

Kryteria i warunki formalne

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Cena - Wartość oferty 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 cena - 60 % (0)
3 dostarczenie deseru - 40 % (0)
(0)
Odblokuj formularz

Liczba odsłon strony: 617