Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: ZAPYTANIE OFERTOWE NA OBSŁUGĘ GASTRONOMICZNĄ IMPREZY PLENEROWEJ "DOŻYNKI - ŚWIĘTO PLONÓW 2022" W DNIU 27 SIERPNIA 2022 roku

Katarzyna Baryła
Gmina Santok
Termin:
Zamieszczenia : 28-07-2022 11:03:00
Składania : 04-08-2022 10:00:00
Otwarcia : 04-08-2022 10:30:00
Tryb: Zapytanie ofertowe
Rodzaj: Usługa

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo,


informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji.

Zapraszamy do złożenia ofert poprzez poniższy formularz elektroniczny.


Zastrzegamy, że postępowanie może zakończyć się brakiem wyboru oferty w przypadku: - niewystarczających środków na realizację zamówienia, - zmianę zapotrzebowania Zamawiającego.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego" lub pod nr tel………..........  

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Załączniki do postępowania

NAZWA ROZSZERZENIE ROZMIAR (kB) DATA PUBLIKACJI ŹRÓDŁO POBIERZ
dożynki ZAPYTANIE OFERTOWE.docx docx 50.38 2022-07-29 07:59:11 Postępowanie

Komunikaty

Osoba wystawiająca postępowanie nie zamieściła dodatkowych komunikatów

Przedmiot zamówienia

Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
/ Jm
Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
Plik
1 OBSŁUGA GASTRONOMICZNA 1.3. W ramach wyłącznej obsługi gastronomicznej oferent zobowiązuje się zorganizować: a) co najmniej jedno stoisko gastronomiczne o zróżnicowanym asortymencie, m.in.: - potrawy z grilla (kiełbaski, szaszłyki, steki itp.); - hot-dogi, hamburgery, zapiekanki, frytki; - napoje bezalkoholowe (woda gazowana/niegazowana, soki wieloowocowe, inne napoje) w plastikowych butelkach oraz puszkach, napoje gorące mają być podawane w kubeczkach termoizolacyjnych; - napoje alkoholowe – wyłącznie piwo do 4,5%: w kubkach plastikowych o poj. nie mniejszej niż 0,4l, pod warunkiem uzyskania uprzedniego zezwolenia Wójta Gminy Santok na prowadzenie sprzedaży napojów alkoholowych; b) zapewnienia wyposażenia (stoły i ławy) – minimum dla 150 osób, w tym przynajmniej połowa z zadaszeniem w postaci parasoli lub namiotu o odpowiedniej powierzchni; c) pomoc w obsłudze kelnerskiej dla zaproszonych gości; d) dbanie o czystość terenu imprezy w trakcie jej trwania oraz po jej zakończeniu; e) pozostawienia terenu wynajętego pod działalność gastronomiczną w takim stanie w jakim został udostępniony; f) dbania o czystość oraz estetykę ogródka gastronomicznego, zapewnienie odpowiedniej ilości pojemników na odpady, oraz bieżące sprzątanie miejsca, w którym serwowane są posiłki; g) rozstawienia stoisk zgodnie z wytycznymi organizatora; h) wydawania posiłków w naczyniach jednorazowych przy zachowaniu minimum sanitarnego; i) zapewnienia agregatu prądotwórczego do własnych potrzeb, posiadania sprawnych instalacji i urządzeń elektrycznych oraz przestrzegania przepisów BHP i PPOŻ; j) ceny sprzedawanych podczas imprezy produktów ustala wykonawca biorąc pod uwagę charakter imprezy. 1 szt. - (0)
Kursy walut NBP

Kryteria i warunki formalne

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Cena 100% Wartość oferty 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Warunki płatności - Przelew 30 dni od dostarczenia prawidłowo wystawionej faktury. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
3 Termin realizacji - 27.08.2022R. (0)
(0)
Odblokuj formularz

Liczba odsłon strony: 633