Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: Dostawa wyposażenia do pracowni technologii gastronomicznej.

Agnieszka Ławniczak
Powiat Kamiennogórski Oddział: Wydział Inwestycji i Drogownictwa
Termin:
Zamieszczenia : 12-08-2020 12:43:00
Składania : 17-08-2020 15:00:00
Otwarcia : -
Tryb: Szacowanie wartości zamówienia
Rodzaj: Dostawy

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo,  

informujemy, że poniższe postępowanie ma charakter szacowania wartości zamówienia koniecznego do rozpoczęcia procedury wyboru dostawcy.

Zamówienie współfinansowane będzie przez UE ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.

Dlaczego warto odpowiedzieć na szacowanie wartości zamówienia?

Informujemy, iż niniejsze postępowanie nie stanowi zaproszenia do składania ofert w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, nie zobowiązuje Zamawiającego do zawarcia umowy, czy też udzielenia zamówienia i nie stanowi części procedury udzielania zamówienia publicznego realizowanego na podstawie ustawy Prawo zamówień publicznych. 

Jednocześnie Zamawiający zastrzega, że odpowiedź na niniejsze postępowanie o charakterze szacowania ceny może skutkować:

  • zaproszeniem do złożenia oferty lub/i 

  • zaproszeniem do negocjacji warunków umownych lub 

  • zawarciem umowy, której przedmiot został określony w niniejszym postępowaniu.


W przypadku pytań:

  • technicznych lub merytorycznych, proszę o kontakt za pośrednictwem przycisku "Wyślij wiadomość do zamawiającego" lub pod nr tel 75 64 95 452; osoba do kontaktu Agnieszka Ławniczak

  • związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus pod nr 22 101 02 02, czynnym od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 do 17:00.   

 

Oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy.  Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Załączniki do postępowania

NAZWA ROZSZERZENIE ROZMIAR (kB) DATA PUBLIKACJI ŹRÓDŁO POBIERZ
wyposażenie do pracowni technologii gastronomicznej.pdf pdf 369.17 2020-08-12 12:43:00 Postępowanie

Komunikaty

Osoba wystawiająca postępowanie nie zamieściła dodatkowych komunikatów

Przedmiot zamówienia

Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
/ Jm
Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
Plik
1 trzon kuchenny wg załącznika 1 szt. - (0)
2 zestaw garnków 1,5, 2 i 5 litrów 1 szt. - (0)
3 miska ze stali wg załącznika 1 szt. - (0)
4 frytownica wg załącznika 1 szt. - (0)
5 zmywarka do naczyć wg załącznika 1 szt. - (0)
6 kuchenka mikrofalowa wg załącznika 1 szt. - (0)
7 pakowarka próżniowa wg załącznika 1 szt. - (0)
8 blender wg załącznika 1 szt. - (0)
9 robot kuchenny wieloczynnościowy wg załącznika 1 szt. - (0)
10 łyżeczka do kawy wg załącznika 1 szt. - (0)
11 łyżka stołowa wg załącznika 1 szt. - (0)
12 widelec stołowy wg załącznika 1 szt. - (0)
13 nóż stołowy wg załącznika 1 szt. - (0)
14 szklanki wysokie wg załącznika 1 szt. - (0)
15 filiżanki ze spodkami wg załącznika 1 komplet - (0)
16 talerze płaskie wg załącznika 1 szt. - (0)
17 szafa magazynowa wg załącznika 1 szt. - (0)
18 skriting 5 cm wg załącznika 1 szt. - (0)
19 waga pomiarowa wg załącznika 1 szt. - (0)
20 miarka wg załącznika 1 szt. - (0)
21 receptury gastronomiczne - 1 szt. - (0)
22 instrukcje i procedury bezpieczeństwa zdrowotnego żywności - 1 szt. - (0)
23 deska do mięs wg załącznika 1 szt. - (0)
24 deska do warzyw i owoców wg załącznika 1 szt. - (0)
25 deska do pozostałych produktów wg załącznika 1 szt. - (0)
26 patelnia grillowa żeliwna wg załącznika 1 szt. - (0)
27 patelnia ceramiczna wg załącznika 1 szt. - (0)
28 patelnia naleśnikarska wg załącznika 1 szt. - (0)
29 patelnia wg załącznika 1 szt. - (0)
30 salamandra kuchenna wg załącznika 1 szt. - (0)
31 warnik 20l wg załącznika 1 szt. - (0)
32 waga kuchenna wg załącznika 1 szt. - (0)
33 tabele składu wartości odżywczych wg załącznika 1 szt. - (0)
34 tabele zamiany produktów wg załącznika 1 szt. - (0)
35 jadłospisy codzienne i okolicznościowe wg załącznika 1 szt. - (0)
36 receptury potraw i napojów wg załącznika 1 szt. - (0)
37 czajnik bezprzewodowy wg załącznika 1 szt. - (0)
38 dzbanek z polipropylenu z miarką wg załącznika 1 szt. - (0)
39 dyspenser do napojów dwuzbiornikowy wg załącznika 1 szt. - (0)
40 szybkowar ze stali nierdzewnej wg załącznika 1 szt. - (0)
41 procedury dotyczące systemu GMP, GHP i HACCP obowiązujące w gastronomii wg załącznika 1 szt. - (0)
Kursy walut NBP , EUR: 4.2604 PLN

Kryteria i warunki formalne

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Cena - Wartość oferty 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
(0)

Liczba odsłon strony: 509